TERVETULOA PELLINKIIN

Pellingissä on kimmeltävää merta, vehreitä saaria ja karuja kallioita. Aktiivinen saaristo- ja kyläyhteisö tarjoaa runsaasti palveluja ja tapahtumia. Pellingin saaristo on parhaimmillaan kauniin kesäkauden aikana, mutta palveluja löytyy ympäri vuoden. VisitPellinki-sivustolla on tietoa hyödyllisistä palveluista sekä saarella järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista.

Sivustolla on myös tärkeää tietoa asumisesta Pellingissä, kuten myytävistä kiinteistöistä, lautta- ja linja-autoaikatauluista ja yritystoiminnasta, sekä kartta, johon on merkitty palveluja ja nähtävyyksiä.

Tapahtumat

Hei 07

Saaristomarkkinat

7.7.2018, 09:00 - 14:00

Kaikki tapahtumat »

Täällä olemme

Pellingissä on tällä hetkellä noin 300 pysyvää asukasta. Saarella on ryhmäperhepäiväkoti, yksityinen iltapäiväkerho, kauppa (asiamiesposti ja lääkekaappi), oma kappeli, aktiivinen vapaaehtoinen palokunta ja paljon muuta, josta saamme olla ylpeitä. Pellingin saaristo on täynnä energiaa, ja yhteistyötä tehdään yli rajojen. Nuorilla ja vanhoilla on omat vahvuutensa, ja yhdessä osaamme enemmän. Tule Pellinkiin viihtymään yhdessä!

Kartta

Seuraa meitä

Pellinge sommartog

NAUTI LUONNON KAUNEUDESTA

Pellingin ja sen lähialueen virkistysalueet